Spanska landslagets tröja till Franciskus

Dela
Facebook
Twitter
Pocket
LinkedIn
Skriv ut
Epost

Spaniens regeringschef Mariano Rajoy Brey överlämnade i dag spanska landslagets fotbollströja till biskopen av Rom. Spelarna i det spanska landslaget, som är regerande världsmästare, hade signerat tröjan. När påven Franciskus tog emot gåvan sade han: ”Om jag hade vetat detta, skulle jag ha gett Dig en tröja från mitt lag, San Lorenzo Almagro.”

Rome Reports 2013-04-15

Dela
Facebook
Twitter
Pocket
LinkedIn
Skriv ut
Epost
Dela
Facebook
Twitter
Pocket
LinkedIn
Skriv ut
Epost

Spaniens regeringschef Mariano Rajoy Brey överlämnade i dag spanska landslagets fotbollströja till biskopen av Rom. Spelarna i det spanska landslaget, som är regerande världsmästare, hade signerat tröjan. När påven Franciskus tog emot gåvan sade han: ”Om jag hade vetat detta, skulle jag ha gett Dig en tröja från mitt lag, San Lorenzo Almagro.”

Rome Reports 2013-04-15